10 godina Klasik TV-a

Sinopsis

Zaljubljenici u filmske klasike, vaš omiljeni TV kanal 26. listopada obilježava svojih prvih deset godina postojanja!

Povodom 10. rođendana častimo vas legendarnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, kao i jednim važnim tehničkim novitetom. Naime, Klasik TV prelazi na emitiranje u formatu 16:9 HD, 26. listopada u 6 ujutro, što će značiti kvalitetniju sliku i vrhunski TV doživljaj.

Bolji život gledamo svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje, u 20 sati

U proteklih deset godina Klasik TV postao je nezamjenjivo mjesto susreta kinematografija iz regije. Od kultnih jugoslavenskih filmova poput Maratonaca ili Ko to tamo peva, preko bezvremenskih serija kao što su Velo misto, Kamiondžije i Kapelski kresovi, pa sve do potpuno novih igranih i dokumentarnih naslova, naša filmska riznica nudi fenomenalan program svima koji cijene sedmu umjetnost.

Pomalo skriven – gledamo se na kabelskoj televiziji – Klasik TV već čitavo desetljeće nenametljivo obavlja svoju misiju otimajući od zaborava naslove uz koje su mnogi odrastali i upoznaje mlađe naraštaje s pregledom neprocjenjive filmske baštine ovih prostora.

Pozorište u kući na programu je od ponedjeljka do petka u 20:45

Kako bi svojih prvih deset godina naš kanal propisno proslavio, primili smo se ozbiljnog posla prelaska na emitiranje u formatu 16:9, što se kod brojnih starijih filmova pokazalo kao zahtjevan proces. Ipak, 10. rođendan sretno ćemo dočekati uz klasike u novom ruhu, uz oštriju sliku i bolju kvalitetu prikaza.

A kao posebnu poslasticu, rođendanski program Klasik TV-a od 26. 10. donosi nekad (i danas) obožavane serije Bolji život i Pozorište u kući. Milijarde u nasljedstvu koje Popadići tek trebaju zaslužiti i uvijek veseli Petrovići zabavljat će nas ove jeseni svaki dan od 20 sati, jedni za drugima, s tim da Bolji život gledamo i vikendom.

Udobno se smjestite i uživajte u programu. Gledamo se i idućih deset godina.

Vaš Klasik TV

U novom formatu 16:9 HD


Osim na televiziji, Klasik TV možete pratiti na
Facebooku i Instagramu, gdje svakodnevno možete pronaći sadržaj vezan za najbolje domaće filmove i serije.

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje