Akcije na Klasiku

Klasik TV u petoj brzini: Napeti, provokativni, uzbudljivi naslovi tijekom cijelog travnja!
Sinopsis

Neko je rekao “akcija”? Za sve ljubitelje ovog i srodnih filmskih žanrova, slijedi pravo uživanje!


Opasni trag Svi osjetimo posebno uzbuđenje kada je film baziran na istinitoj priči! “Opasni trag” govori o grupi koja se bavi ilegalnim uvozom oružja na Kosovo. Iako je bilo dobro organizirano, iskusni državni inspektori uspjeli su se povezati i otkriti čitavu mrežu terorista, koju je povezivao albanski student u inozemstvu. Ovaj uzbudljiv triler iz 1984. godine je na programu 8. 4. u 23:40!

Opasni trag, 8.4. u 23:40


Poslednji krug u Monci ne treba posebno predstavljati - svi znamo za autsajdera koji nezadovoljan sistemom želi stvoriti vlastitu pravdu. Kada nakon još jedne neuspješne pljačke završi u zatvoru, biti će primoran bježati i napustiti jedine dvije osobe koje ga vole... Neponovljivog Dragana Nikolića gledamo 15. 4. od 23:15.

Poslednji krug u Monci, 15.4. u 23:15


Banović Strahinja
 Jugoslovensko - njemački film koji se bazira na tradicionalnoj epskoj pjesmi mješavina je drame, avanturističkog i povijesnog žanra. Zanimljivo je da je ulogu glavnog lika igrao talijanski glumac, Franco Nero, koji je priznao da na početku nije znao ništa o slavnom narodnom junaku. Svojevremeno je izjavio da je najveća vrijednost filma što njeguje vrlinu praštanja. Banović Strahinja je na programu 26.4. od 23:40.

Banović Strahinja, 26.4. u 23:40


Osuđeni Film Zorana Tadića je karakteristični triler s naglašenim društveno - kritičnim nabojem. Uvjerljivošću filma, osim odlične režije, doprinosi i izvrsna gluma. Samo neka od imena su Ivo Gregurević, Rade Šerbedžija, Mira Furlan... Film se emitira 24. 4. od 1:50.

Osuđeni, 24.4. u 1:50


Lavirint
je film neobičan po mnogo čemu, a ponajprije po tome što je u pitanju suvremeni triler kakav se ne viđa često na našim prostorima. Radnja se odvija na misterioznim lokacijama Kalemegdanske tvrđave, a zaboravljene tajne grada na ušću rijeka Save u Dunav i tajanstvene kršćanske sekte okosnica su priče koja će zaintrigirati i najravnodušnije gledatelje. Opet briljantnog Gagu Nikolića gledamo 27.4. od 23:20.

Lavirint, 27.4. u 23:20


Budite uz Klasik TV tijekom cijelog travnja - obećavamo ludu vožnju!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje