Bela lađa

Ponovo plovimo Belom lađom: Treća sezona serije o nepopravljivom političaru čeka nas na Klasik TV-u!
Sinopsis

“Plovidba” koja je započela davne 2006. i trajala je skoro desetljeće, donijela je ovoj seriji rekordnu gledanost. To nije neobično kada se uzme u obzir činjenica da je ona izvanredno napisana, podjednako dobro odglumljena i odlično režirana. Autor i pisac Siniša Pavić  je svojevremeno izjavio da “nema lika koji nije zaražen politikom, od tajkuna, do običnog čovjeka, a na kraju svi oni budu usisani u “Belu lađu”.

Bela lađa možda ne bi bila toliko voljena, da nije njezinog glavnog lika. Publika se često pitala na koga liči i tko je bio inspiracija za ovaj lik koji ne posjeduje nijednu dobru osobinu. Ipak, po Pavićevim riječima, on je potpuno izmišljen- ne liči ni na koga, ali opet ima osobine mnogih.

Namještaljke, korupcija, tajkuni, medijske ličnosti, gubitnici i dobitnici tranzicije i zaluđeni građani koji svoj glas trebaju da povjeriti najboljoj opciji - svi su oni putnici lađe kojom samouvjereno kormilari Srećko Šojić.

Iako su se neki likovi tijekom vremena “ugasili”, što iz privatnih, što iz tragičnih razloga, “Bela lađa” je bila i ostala sinonim za kvalitetan humoristični serijski program u kojemu mogu uživati sve generacije. Zato vas pozivamo da od 2.4. budete uz Klasik TV od 20:00 i pogledate treću sezonu ove kultne serije!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje