Binđanje Comedy Klasik Show-a na Klasik TV-u

Sinopsis

Ove subote 25.5. u 18h kreće peto izdanje Binđanja na Klasik TV-u. Ovaj put ne binđamo seriju već svih 12 epizoda Comedy Klasik Showa, s jednom bonus epizodom iznenađenja kao šećer na kraju!

S Binđanjem ste zasigurno već upoznati ali ipak, da ponovimo - ono je relativno nov pojam za maratonsko uživanje u serijama i filmovima koje je zadnjih godina popularizirano kod mlađih generacija, a budući da i mi sami često binđamo, odlučili smo to pružiti i našim gledateljima.

Comedy Klasik Show je prvi projekt koji je Klasik TV pokrenuo u vlastitoj produkciji, a radi se o 15-20 min formatu emisije u kojoj su glavni akteri stand up komičari. Stand up komičari u Comedy Klasik Show-u dolaze iz raznih dijelova regije, pa čak i šire, a improv ekipa je u svakoj epizodi ista: Marina Orsag, Goran Vinčić, Vlatka Mifka i Tin Sedlar (rezidenti Studija smijeha).

Sa stand up formom, u kojoj komičar humorističnim nastupom na pozornici nasmijava i zabavlja publiku, mnogi su već upoznati, dok će se sa improv formom neki sada sresti prvi put. Improv, kako sam naziv sugerira, odnosi se na improvizaciju. Komičari igraju improv igre, ali kako bismo bili sigurni da se ranije nisu pripremili, publika im daje glavne smjernice za igru.

Ideja iza Comedy Klasik Showa je vrlo jednostavna - smijeh! U današnje vrijeme smo sve češće previše zaokupljeni stresnim aktivnostima, stoga želimo svojim gledateljima omogućiti da se bar na kratko „resetiraju“, sjednu na kauč s prijateljima ili voljenom osobom i jednostavno uživaju.

Dobro je znati da Klasik TV ne cenzurira nastupe, pa tako nećete čuti onaj iritantni 'biiiip' svako malo, ali ćete zato čuti obične i neobične psovke, neka imena političara, naučit ćete kako se suprotstaviti dileru koji ne poštuje dogovor, ili kako se nositi s raznim neobičnim poremećajima ličnosti. Ovo nije obiteljski show, jer nije za osobe mlađe od 12 godina, ali vam svakako preporučamo da show gledate u društvu.

Podsjećamo, peto Binđanje moći ćete gledati ove subote, 25.5. od 18h samo na Klasik TV-u. Uz originalnih dvanaest epizoda premijerno ćemo emitirati i do sada nikada viđenu trinaestu epizodu, zato pripremite maramice i ugodno s smjestite jer će vas sigurno nasmijati do suza!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje