Comedy Klasik Show - 3. i 4. epizoda

Sinopsis

U subotu i nedjelju kreću treća i četvrta epizoda Comedy Klasik Showa. U trećoj epizodi imat ćemo priliku gledati stand up nastup Vlatke Mifke.

Snašica iz Našica kako sama kaže za sebe. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje. Za vrijeme njenog stand upa dogodila se mala nezgoda pa svakako pogledajte kako se Vlatka snašla u toj neobičnoj situaciji.

U improv djelu emisije Tin Sedlar i Goran Vinčić igrat će igru rečenice. Igra se igra na sljedeći način: prije same igre publika piše rečenice na papiriće, rečenice su obično npr. stihovi iz pjesama, citati iz filmova, poslovice, izreke, neugodne izjave itd., a sve rečenice se skupljaju u šešir iz kojeg komičari izvlače po tri papirića i uključuju ih u samu igru kada misle da im odgovara, ne znajući pritom što će pročitati. Publika im također osim rečenica zadaje i temu igre, odnosno situaciju u kojoj se komičari nalaze.

U četvrtoj epizodi upoznajemo Tina Sedlara, jednog od rezidenta Studija Smijeha.

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i revanje domaćih zabavnih pjesama na glas. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a uz stand up bavi se i glumom. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno.  

Osim u stand up-u Tina ćemo gledati i u improv djelu u igri prvi dejt koju će igrati zajedno s ostalim komičarima iz Studija Smijeha - Goranom Vinčićem, Vlatkom Mifkom i Marinom Orsag. Igra se igra tako da jedan od komičara izađe van kluba kako nebi čuli što ostali komičari pričaju sa publikom. Publika svakome od tri ostala komičara zadaje po jedno zaposlenje i nekakvu psihofizičku manu koja nije odmah vidljiva, npr. opsesivno kompulzivan, patološki lažljivac, misli da je životinja itd. Kada se četvrti komičar vrati na pozornicu kreće postavljati pitanja kao da su na prvom dejtu. Komičari odgovaraju i ponašaju se sukladno karakteristikama koje im je zadala publika. Na osnovu njihovih odgovora komičar pogađa o kakvim se ličnostima radi.

Voditeljica showa, stand up i improv komičarka Marina Orsag je je, kako sama kaže, jedna blesava budaletina od 40 godina. Da, ove godine je navršila 40. Nepresušni izvor energije i kreative, te vječni Petar Pan. Osnivačica open mic večeri, radionica, te jedinog Comedy cluba u Hrvatskoj - Studija Smijeha. Osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015., Najbolji ženski adria stand up komičar 2013., Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014., Titulu Europskog heroja humora 2018. Bez obzira na "slavu" i dalje ide u dućan u pidžami i nepočešljana. Osoba iz raje, za raju.

Comedy Klasik Show gledajte svake subote i nedjelje u 23h samo na Klasik TV-u! Ako niste sigurni da imate Klasik TV prođite kroz programe ili pogledajte na ovom linku: https://www.klasiktv.com/gdje-gledati

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje