Comedy Klasik Show - 5. i 6. epizoda

Sinopsis

U subotu i nedjelju u 23h gledamo petu i šestu epizodu Comedy Klasik Showa na Klasik TV-u. Ovog vikenda imat ćemo priliku gledati stand up nastup komičara iz susjednih zemalja – Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Igor Drljo, rođen je 1990. godine u Mostaru. Kaže da je rastao prvih par godina, pa naglo prestao. Stand up-om se bavi od 2013. godine. Vidljivi sindrom pudlice – ‘laje’ na sve oko sebe i sve vidi u svojoj veličini. Ako ga negdje sretnete ne bojte se, ne grize (još).

Njegov stand up nastup gledat ćemo u petoj epizodi, u subotu u 23h na Klasik TV-u.

U istoj epizodi nasmijavat će nas i improv ekipa sa igrom improvizacije pod nazivom 'Detektor laži'. Igru će ovaj put igrati Marina Orsag i Vlatka Mifka, a 'detektor laži' će biti Goran Vinčić. Kao u svim improv igrama, publika će odrediti temu igre, odnosno nezgodnu situaciju u kojoj će se Vlatka i Marina morati snalaziti. U trenucima kad Goran 'pomisli' da lažu, on će udariti o zvonce, a njih dvije će trebati promijeniti što su rekle, krenuti u drugom smjeru, napraviti nešto drugo i slično.

Probajte pogoditi u kakvoj su se situaciji našle Marina i Vlatka u improv igri Detektor laži.

U šestoj epizodi, u nedjelju u 23h, nasmijavat će nas Slovenka Eva Virc. Bez brige, ne na slovenskom. Eva se bavi stand upom četiri godine i u tom periodu već je posjetila mnoge pozornice po Sloveniji i inozemstvu, između ostalih i Royal National Theatre u Londonu, gdje je pogledala predstavu Fantom iz opere. Voli čitati titlove i može se pohvaliti jednom mačkom koja je još, za čudo, živa. Također je dobitnica dvije medalje iz matematike za drugi i treći razred osnovne škole.  

Nakon što nas Eva dobro zagrije svojim stand up nastupom, na pozornicu se penje kompletna improv ekipa – Marina Orsag, Tin Sedlar, Vlatka Mifka i Goran Vinčić. Ovog puta igrat će igru 'Proročica'. Goran Vinčić u ulozi proroka, Vlatka i Marina kao njegovi duhovi koji komuniciraju pantomimom, a Tin osoba koju zanima njegova budućnost. Publika i u ovoj igri ima ključnu ulogu u određivanju situacija koje će Marina i Vlatka opisati pokretima, a Goran dešifrirati i prenijeti Tinu.

Pripremite se za ozbiljno trošenje kalorija ovog vikenda!

Comedy Klasik Show gledajte svake subote i nedjelje u 23h samo na Klasik TV-u! Ako niste sigurni da imate Klasik TV, prođite kroz programe ili pogledajte na ovom linku.

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje