Epidemija komedija

Sinopsis

Ovaj vikend provedite opuštajući se uz bezvremenske komedije iz riznice Klasik TV-a. Varljivo leto, Razvod na određeno vreme i Servantes iz maloga mista samo su neki od naslova koji će nas u subotu i nedjelju, 16. i 17. siječnja u večernjim satima nasmijati do suza.

Epidemija komedija na Klasik TV-u počinje u subotu u 18:15 Zonom Zamfirovom Zdravka Šotre, s Katarinom Radivojević i Vojinom Ćetkovićem u glavnim ulogama. Večer nastavljamo uz filmove Sekula i njegove žene Dragoslava Lazića i Servantes iz maloga mista s Ivicom Vidovićem i Borisom Dvornikom u glavnim ulogama, dok je u ranom noćnom terminu u 00:20 na programu Erogena zona Dejana Karaklajića, za koji je zajedno s Rajkom Grlićem napisao i scenarij.

Nedjelja na Klasik TV-u donosi Razvod na određeno vreme, posljednji nastavak trilogije ...na određeno vreme Mirana Jelića u 18:20, a u 21:05 i kultno Varljivo leto Gorana Paskaljevića. Slijede Sekula nevino optužen, nastavak priče o nesretnom Sekuli i Davitelj protiv davitelja, kultna horor-komedija Slobodana Šijana koja je na programu u 00:10. Tu je i nezaobilazna Večernja škola obje večeri u 20sati.

Uz Epidemiju komedija koja će nas zabavljati preko vikenda, na Klasik TV-u je u tijeku i ciklus Bore Todorovića. Uspješnice glumačkog velikana prikazuju se svakog ponedjeljka nakon 21 sat tijekom siječnja, veljače i ožujka. Ovoga ponedjeljka na programu je Sveti Georgije ubiva aždahu u 21:35, a slijede Koraci kroz magle, Ko to tamo peva, O pokojniku sve najlepše...

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje