Erotske noći na Klasik TV-u

Sinopsis

Klip I 4.3. u 23:20

Klip, 4.3. u 23:20

Klip nije još jedna priča o sazrijevanju i o tegobama puberteta. Maja Miloš dala je pošten i neosuđujući prikaz tinejdžera koje muče seksualni i društveni problemi. Film je seksualno i emotivno uznemirujući i u znatnoj mjeri prelazi granice. Jasna je lijepa tinejdžerica. Izgubivši iluzije o svojem životu s deprimiranom majkom i bolesnim ocem u zabačenom srpskom gradiću, ona se suprotstavlja svakome, pa i sebi samoj. Pritom je neobuzdana, eksperimentira sa seksom i drogama ili jednostavno ubija vrijeme. No taj joj očajnički prosvjed postupno pomogne da prihvati bolnu stvarnost.

Seks - partijski neprijatelj br. 1 I 23.3. u 22:00

Seks - partijski neprijatelj br. 1, 23.3. u 22:00

Dogodovštine mladog krojačkog šegrta, skojevca, koji ide iz jednog ratnog podviga u drugi kao junak, ali je svaka od tih akcija povezana sa nekom ljubavnom avanturom, jer je njegova ljubav prema ženama mnogo jača od ljubavi prema partiji. Njegova se sudbina nastavlja na isti način i nakon rata, pa zahvaljujući svom neumornom ljubavničkom entuzijazmu, on sretno prolazi i kroz mračno doba rezolucije informbiroa.

Maškarada I 24.3. u 00:20

Maškarada, 24.3. u 00:20

Dina, mlada supruga postarijeg menadžera Gantara upozna atraktivnog studenta Luku i zaljubi se u njega. Uskoro joj život postane podređen samo jednom cilju: da Luka bude samo njen.

Sami I 26.3.  01:25

Sami, 26.3. u 01:25

Mladi muškarac, koji svuda oko sebe bilježi zvukove na magnetofonsku vrpcu, životari sa svojom partnericom. Iznenada mu u život ulazi mlada žena s kojom se zbližava, nesvjestan da je ona majka dječaka kojeg je prije nekog vremena nehotice usmrtio automobilom, te da mu se došla osvetiti.

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje