Klasik TV – Devet za deveti!

Sinopsis

Prošlo je devet godina otkad smo krenuli s emitiranjem vaših i naših najdražih domaćih filmova i serija, devet godina otkad se družimo, smijemo, plačemo, otkad citiramo Fulira, Meštra, Žiku i druge.

Bez vas, naših dragih gledatelja, ne bismo bili ovdje gdje smo danas. Danas, nakon devet godina koje su prebrzo prošle, voljeli bi ponovno proslaviti rođendan s vama.

Pripremili smo devet najboljih – vaših najdražih, najgledanijih filmova. Filmovi uz koje ste odrasli, uz koje možda i dalje odrastate ili uz koje odrastaju i vaša djeca. Filmovi koje uvijek gledate iznova s obitelji, boljom polovicom, prijateljima, a možda i sami – jer uz njih se ne osjećate usamljeno. Legendarne priče koje su postale dio svakodnevice, priče koje su uvijek smiješne kad ih ponovno prepričavate. Likovi uz koje se istinski vežete, do kojih vam je stalo i koji su vam vječno urezani u sjećanje.

Devet filmova za deveti rođendan - tri večeri po tri najgledanija filma, jedan iza drugog. Od urnebesne pogrebničke obitelji Topalović iz crne komedije Maratonci trče počasni krug, preko epskih bitaka, gubitaka i pobjeda u Bitci na Neretvi, jednom od najspektakularnijih filmova s prostora bivše Jugoslavije, filma koji je okupio svjetske glumce poput Orsona Wellesa, Yul Brynnera i Sergeia Bondarchuka, pa sve do kultnih populističkih komedija Zorana Čalića u kojima pratimo avanture Žike i Milana – Žikine dinastije.

Sve to i još više možete očekivati za vikend 25., 26. i 27.10. na Klasik TV kanalu. Slavite s nama i na Facebooku gdje imate priliku osvojiti majicu s citatom iz jednog od 9 najgledanijih – Sjećaš li se Dolly Bell.

Pratite nas, gledajte i najvažnije od svega – zabavite se za deveti rođendan vašeg Klasik TV-a!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje