Kritičari trče počasni krug na Klasik TV-u

Sinopsis

Dok poštujemo #ostanidoma upute, život može upasti u kolotečinu. Iz tog razloga, Klasik TV svojim gledateljima donosi dozu humora kako bi ovi dani protekli u što boljem raspoloženju.

"Kritičari trče počasni krug" nova je generacija analize i kritike klasičnih filmova s ovih prostora. Satiričari Domagoj Zovak i Borna Sor komentiraju legendarne uratke starih majstora. 

Puno humora, malo kritike i previše hvale zapakirano u desetak minuta vizualne jurnjave očekuje nas u ovotjednoj analizi "Valter brani Sarajevo". Od balkanskog njemačkog naglaska do stotine "mrtvih" Nijemaca, Domagoj i Borna otkrivaju nam koje je moderne holivudske hitove nadahnuo Valter, te što možemo očekivati ako ikad bude napravljen nastavak ili remake.

Domagoj i Borna već se dugi niz godina bave satirom, a svoje iskustvo su sakupljali i brusili na portalu News bar, ali i kroz angažmane na RTL, HRT i N1 televiziji.


Emisijom  “Kritičari trče počasni krug” želja im je približiti regionalnu filmsku baštinu novim generacijama koje često nisu ni svjesne da su filmovi s ovih prostora bili često sjajni, da su dobro kotirali u svijetu, kao i da su mnoge strane produkcije odlučile snimati svoje filmove baš kod nas. Naravno, Borna i Domagoj to čine s ironijskim odmakom tako specifičnim za njihovu generaciju. 

Oni imaju svoje mišljenje i ne boje ga se izreći.

Duhovite dosjetke i komentare gledajte večeras nakon filma „Valter brani Sarajevo“ koji počinje u 20.00h na KlasikTV-u!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje