Ljeto uz smijeh i Klasik TV: Najbolje domaće komedije tijekom cijelog kolovoza!

Sinopsis

Majstori, 3.8. u 20:55

Hrvatsku komediju iz 2013. godine potpisuje redatelj Matanić: iako na prvi pogled djeluje da je u pitanju još jedna u nizu onih romantičnih na koje smo navikli, iznenadit će vas svojim neočekivanim, neugodno komičnim obratima. Glavni junaci nisu mladi i lijepi, njihovi problemi nisu tipično hollywoodski - pametno su utkani u okvire ovdašnjih prilika. Aretu Ćurković, Gorana Bogdana i ostatak ekipe gledamo 3. 8. od 20:55.

Kad porastem biću Kengur, 8.8. u 20:55

Film o ljudima koji na pragu svoje tridesete nisu postigli ništa posebno u životu - žele se trgnuti, ali ne znaju kako ili to rade na pogrešan način. Pratimo tri paralelne priče junaka, koje se događaju na Voždovcu. Student montaže Braca, pokušava osvojiti manekenku Iris, iako su potpuno različiti; Šomi i Duja prate nogometnu momčad u kojemu brani njihov prijatelj iz djetinjstva, Kengur;  Avaks i Hibrid vrijeme provode na krovu zgrade, očekujući da im promjena padne s neba… Neprolazna komedija o ne tako komičnoj temi na programu je 8. 8. od 20:55!

Buža, 15.8. u 21:40

Tragikomična, nostalgična priča o Splitu kakav više ne postoji. Film je snimljen prema scenariju splitskog književnika Živka Jeličića, a radnja se odvija u specifičnom prostoru splitskih predjela, gdje se kuće skoro pa dodiruju s prozorima kuća na drugoj strani ulice. Okidač za sve nevolje bit će kada se slučajno pojavi rupa u sobnom zidu… Bužu gledamo 15. 8. od 21:40!

Sivi kamion crvene boje, 18.8. u 21:35

Film koji govori u prilog tome da boje ne znače ništa - on je daltonist, dečko iz Bosne, koji iz dosade ukrade kamion. Ona je rokerica, djevojka iz Beograda, koja slučajno naleti na njega, umalo izgubivši glavu. Usprkos svim razlikama, zajedno započinju avanturu koja će ih dovesti do osjećaja kojima se nisu nadali… Komediju „Sivi kamion crvene boje“ i fantastičnog Srđana Todorovića gledamo 18. 8. od 21:35!

Mali Budo, 29.8. u 21:45

Kako izgleda kada tek punoljetni Crnogorac stigne po prvi put u Beograd? Malog Budu otac šalje u srpsku prijestolnicu kako bi izbjegao krvnu osvetu, ali shvatit će da ga brojne opasnosti tek čekaju. Mali Budo ubrzo će otkriti beogradski noćni život i sve što sa sobom nosi - budite 29. 8. od 21:45 uz Klasik TV, jer ovom urnebesnom pričom s Petrom Strugarom zatvaramo ciklus komedija u kolovozu!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje