Novogodišnji program

Sinopsis

Kako nam je dobar novogodišnji TV program ove godine, izgleda, važniji nego ikad prije, ljubitelji domaćih filmova i serija uz Klasik TV doći će na svoje. Bolji život, Žikina dinastija, Maratonci i Osmi povjerenik samo su neki od filmova i serija iz Klasikovog novogodišnjeg maratona u kojem ćemo uživati od Stare godine pa sve do 3. siječnja.


ČETVRTAK, 31. 12.

Maraton počinje 31. 12. u 20.00 kultnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, zatim slijede novogodišnji specijal Večernje škole te filmovi Žikina dinastija i Lude godine, uz koji ćemo dočekati ponoć.


PETAK, 1. 1.

Prvog dana 2021., na programu su Bolji život, novogodišnja epizoda Pozorišta u kući, bezvremenski Maratonci i komedija iz 2015. Život je truba, koja u petak prikazujemo premijerno.


SUBOTA I NEDJELJA, 2. 1. i 3. 1.

Vikend uz Bolji život i Večernju školu donosi i premijeru novije hrvatske uspješnice Osmi povjerenik 2. siječnja, dok je nedjelja rezervirana za dobro poznate naslove Sjećaš li se Dolly Bell i Oficir s ružom.


Kompletan raspored programa dostupan je ovdje, a već od 4. siječnja stižu i novi dragulji iz riznice Klasik TV-a poput ciklusa filmova Bore Todorovića.

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje