Stižu dolari

Nenadu Neši Ljutiću, vlasniku lovačke kavane negdje u unutrašnjosti Srbije, javlja se ujak Gorčilo iz Amerike, koji najavljuje svoj povratak u Srbiju sa željom da posljednje godine života provede na svom ognjištu. Cijeli grad raduje se povratniku iz Amerike očekujući novac, no ne znaju da su im nade uzaludne.
Sinopsis

Neša, njegova supruga Živana, brat Peša i otac Aleksandar već počinju planirati što će učiniti s dolarima koje će bogati ujak donijeti sa sobom. Uskoro cijela varoš saznaje za ujaka pa svi smišljaju načine kako bi se okoristili, uključujući i lokalnog mafijaša Guštera, korumpiranog predsjednika općine, novopečenu bogatašicu Elizabetu i druge ... Međutim, nitko od njih ne sluti da je Gorčilo bankrotirao i da se u Srbiju vraća bez novaca. Istovremeno, mladi općinski službenik odluči raskrinkati predsjednika i njegove mutne poslove. Drugi tijek serije prati njegovu ljubavnu romansu sa mladom tajnicom Marinom.

 

Redatelj

Mihailo Vukobratović

Žanr

humoristična serija

Godina proizvodnje

2004

Glumci

Milenko Zablaćanski, Nela Mihailović, Aleksandar Berček, Dragan Jovanović, Branko Cvejić, Danilo Lazović, Tijana Čurović, Petar Kralj

Trajanje

50 x 55'