Večernja škola – povratak upisanih

Sinopsis

Večernja škola vratila nam se na Klasik TV i to vikendom u 20:45!

Opustite se uz brojne, i danas aktualne teme, a sve uz dozu jedinstvenog humora Željka Pervana u ulozi profesora Maksimilijana Jure Kučine i njegovih „vrijednih“ odraslih učenika koje su utjelovili Ahmed El Rahim kao Antimon "Ante" Čulo, Mladen Horvat kao Denis Krokanić, Damir Folnegović kao Blaženko "Blaž" Sitz, Đuro Utješanović kao Tetak Krokanić, Zlatan Zuhrić-Zuhra kao Aljoša Kapulica i Miroslav Škoro kao Ferdo "Mićko" Smičiklas.

Klasik TV emitira 63 epizode snimljene 2005. i 2006., po 2 epizode svake subote i svake nedjelje. Dobro je poznato da se ovaj humoristični show snimao i prikazivao 13 godina. Usprkos mijenjanju televizijskih kuća, zadržan je koncept emisije koji čini urnebesan spoj stand up komedije i improvizacije. Popularnosti je zasigurno pridonijelo i što se show snimao na pozornici pred živom publikom koja je često svojim iskrenim reakcijama i ponekim upadicama glumcima davala dodatnog prostora za improvizaciju. Svaka epizoda obrađuje određenu temu, praćenu živopisnom raspravom između profesora i odraslih učenika koje vrlo često ode u sasvim neočekivanom smjeru. Kroz seriju „naučit“ ćemo nešto više o ekologiji, kolinju, začeću, bračnoj nevjeri, mršavljenju, ptičjoj gripi...

Gostujuće uloge također su jedan od bitnih faktora, a često i fokus određenih epizoda, s imenima poput Severine, Ljubiše Samardžića, Danijele Martinović, Arijane Čuline, Emira Hadžihafizbegovića i mnogih drugih u raznim izmišljenim i, uvijek urnebesnim, ulogama u kojima bi gledatelji često mogli dobiti potpuno novu sliku o tadašnjim estradnim zvijezdama.

Hoće li Pervanovi učenici uspješno završiti svoje školovanje ili će ipak imenik preplaviti jedinice? Saznajte svake subote i nedjelje u 20:45 na Klasik TV-u.

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje