Vratiće se rode

Ovog ljeta smijemo uz najveće mangupe: “Vratiće se rode” na Klasik TV-u!
Sinopsis

Švaba i Ekser su dvojica mladića koji se pokušavaju na sve načine snaći i preživjeti u tranzicijskoj Srbiji. Bave se prodajom ukradene robe, uglavnom parfema koje im osigurava sitni kriminalac Pacov. Dugovi se gomilaju, a novac kronično nedostaje, što navodi Švabu na jedini preostali potez - da pobjegne iz zemlje.

Međutim, jednog dana će se umiješati sudbina i donijeti vijest da je naslijedio imanje i kuću u blizini Beograda, što iz korijena mijenja njihove planove.

Spas za sve financijske probleme sada vide u prodaji kuće, dok će mještani sela pomisliti da spas za njihove probleme leži u dolasku dva glavna junaka – dočekat će ih kao poslovne ljude koji znaju kako izvući uspavano mjesto iz kolotečine.

Nerealna očekivanja i jednih i drugih, sukob mentaliteta beogradskih mangupa i lukavih seljaka, gdje svaki od likova ima svoju stranu priče i svoju osobnu dramu, stvorit će zamršenu, smiješnu situaciju koja će se odvijati tijekom trajanja cijelog serijala.

Živopisni likovi i njihovi međusobni odnosi učinit će kraj potpuno neočekivanim, a dobro poznata autorska ekipa, kao i odlična glumačka postava, učinili su ovu seriju jednom od najpopularnijih u proteklom desetljeću.

Na Klasik TV-u je gledamo od ponedjeljka do četvrtka u 21:00h!

Redatelj

Žanr

Godina proizvodnje

Glumci

Trajanje