Serija Stižu dolari na Klasik TV-u od 2. 10.

svaki dan u 19:00
Opširnije

Serija Stižu dolari stiže na Klasik TV 2. 10., a gledamo je svaki dan u 19:00.

Srpska televizijska serija snimana u produkciji Komune i Radio-televizije Srbije premijerno je emitirana od 2004. do 2006., u dvije sezone. Scenarij za seriju napisali su Siniša Pavić i Ljiljana Pavić, a režirao je Mihailo Vukobratović. U glavnim ulogama su Milenko Zablaćanski, Nela Mihailović, Aleksandar Berček i Dragan Jovanović.

Nenadu Neši Ljutiću, vlasniku kafane Lovačka priča negdje u unutrašnjosti Srbije, javlja se ujak Gorčilo iz Amerike, koji najavljuje svoj povratak u Srbiju sa željom da posljednje godine života provede na svom ognjištu. Neša, njegova supruga Živana, brat Peša i otac Aleksandar počinju kovati planove što će učiniti s dolarima koje će bogati ujak donijeti sa sobom. Uskoro svi saznaju za ujaka pa smišljaju način kako bi se okoristili, uključujući i lokalnog mafijaša Guštera, korumpiranog predsjednika općine, novopečenu bogatašicu Elizabetu i druge. Ono što nitko od njih ne sluti jest da je Gorčilo bankrotirao i da se u Srbiju vraća bez ijednog dinara.

Istovremeno, mladi općinski službenik odlučuje raskrinkati predsjednika i njegove mutne poslove, a drugi tok serije prati njegovu ljubavnu romansu s mladom tajnicom Marinom.