Večernja škola - povratak upisanih

SUB i NED u 20h
Opširnije

Doza smijeha je uvijek dobrodošla, a pogotovo u ovakvim #ostaniodgovoran vremenima. Upravo iz tog razloga svakog vikenda u 20.00 Klasik TV svojim gledateljima donosi kultnu seriju koja već dugi niz godina oduševljava sve generacije – “Večernja škola – povratak upisanih”.

Subotom i nedjeljom u 20.00 gledatelji će se imati priliku opustiti uz brojne teme od kojih su i danas neke vrlo aktualne, a sve uz dozu jedinstvenog humora Željka Pervana u ulozi profesora Maksimilijana Jure Kučine i njegovih „vrijednih“ odraslih učenika koje su utjelovili Ahmed El Rahim kao Antimon "Ante" Čulo, Mladen Horvat kao Denis Krokanić, Damir Folnegović kao Blaženko "Blaž" Sitz, Đuro Utješanović kao Tetak Krokanić, Zlatan Zuhrić-Zuhra kao Aljoša Kapulica i Miroslav Škoro kao Ferdo "Mićko" Smičiklas.

KlasikTV će emitirati 63 epizode snimljene 2005. i 2006. godine, po 2 epizode svake subote i svake nedjelje. Dobro je poznato da se ovaj humoristični show snimao i prikazivao 13 godina. Usprkos mijenjanju televizijskih kuća, zadržan je koncept emisije koji čini urnebesan spoj stand up komedije i improvizacije. Popularnosti je zasigurno pridonijelo i što se show snimao na pozornici pred živom publikom koja je često svojim iskrenim reakcijama i ponekim upadicama glumcima davala dodatnog prostora za improvizaciju.

Svaka epizoda obrađuje određenu temu, od kojih su neke i danas vrlo aktualne, praćenu živopisnom raspravom između profesora i odraslih učenika koje vrlo često ode u sasvim neočekivanom smjeru. Kroz seriju „naučit“ ćemo nešto više o ekologiji, kolinju, začeću, bračnoj nevjeri, mršavljenju, ptičjoj gripi itd., a već ovog vikenda gledatelji će dobiti poduku kako prići ženi i zašto droge i alkohol nisu dobre.  

Gostujuće uloge također su jedan od bitnih faktora, a često i fokus određenih epizoda, s imenima poput Severine, Ljubiše Samardžića, Danijele Martinović, Arijane Čuline, Emira Hadžihafizbegovića i mnogih drugih u raznim izmišljenim i, uvijek urnebesnim, ulogama u kojima bi gledatelji često mogli dobiti potpuno novu sliku o tadašnjim estradnim zvijezdama.

Hoće li Pervanovi učenici uspješno završiti svoje školovanje ili će ipak imenik preplaviti jedinice? Saznajte svake subote i nedjelje u 20.00h na KlasikTV-u.

 

#ostaniodgovoran uz Klasik TV i Večernju školu