Klasik TV ima novog (starog) urednika!

Iliti “Povratak otpisanih”.
Opširnije

Dobro, ne baš otpisanih. Vratimo se prvo malo u prošlost - naime, naš prvi urednik Igor Tomljanović, inače autor mnogih filmskih kritika i kreator raznih emisija o filmu i kulturi napustio je Klasik TV prije par godina zbog ponuđene pozicije glavnog urednika na prvom programu Hrvatske radio televizije. Ponuda koja se, kako se reklo u jednom poznatom holivudskom filmu, ne odbija. U periodu prije Igorovog odlaska priča s Klasik TV-om se zahuktavala, a kovali su se i grandiozni planovi za naš nedavno lansirani strastveni projekt – DOX TV. Prošlo je par godina od tad i štošta se promijenilo, od kolega do sadržaja, ali cilj je ostao isti – našim gledateljima omogućiti gledanje najboljeg domaćeg sadržaja iz regije.

No, stvari ne traju vječno i vremena se mijenjaju. Kažu da vam se u jednom trenutku sve u životu posloži kako treba, svi dijelovi slagalice sjednu na svoje mjesto – pa tako i nama. U ovom trenutku možemo sa sigurnošću reći da je s povratkom Igora, našeg prvog urednika, zadnji dio slagalice sjeo na svoje mjesto. Ovim putem htjeli bi službeno objaviti Igorov povratak na Klasik TV i ukratko ga upoznati s onima koji ga još ne znaju.

Igor Tomljanović diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Novinar, filmski kritičar i urednik brojnih emisija iz kulture i filma, radio je dugi niz godina i kao urednik redakcije kulture na legendarnom Zagrebačkom Radiju 101. Njegova šarolika karijera proteže se od HRT-a, preko magazina Nacional i Globus pa sve do Poslovnog dnevnika i znanstvenog mjesečnika Geo. Ukratko, svestrani zaljubljenik u filmove i jedan od originalnih mozgova iza Klasik TV-a i DOX TV-a. Igore, dobrodošao natrag!

Datum objave
05
11
2019